Nieuw Heeten moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. Huidige trainer Jan Post kan zijn werkzaamheden niet combineren met het trainerschap bij de voetballers van Nieuw Heeten. ‘We zijn juist lekker en goed bezig, alleen de tijd ontbreekt me om nog een seizoen verder te gaan’, vertelt Post helder.

Nijverdaller Post stapte dit seizoen, na één seizoen relatieve rust, toch weer in het trainerschap bij een club. Post was eerder onder meer trainer van Sportlust Vroomshoop en meer verenigingen in de regio van zijn woonplaats. De ervaren oefenmeester vond afgelopen zomer in Nieuw Heeten een mooie vijfdeklasser om opnieuw aan de slag te gaan, maar blijkt qua tijd het niet te kunnen combineren met zijn werkzaamheden bij het UWV. ‘Ik maak het seizoen absoluut af. We hebben een mooie en goede groep en boeken de laatste weken prima resultaten.’

Komende zondag wacht Post en zijn elftal nog één wedstrijd voor de winterstop uit tegen Wesepe. Beide ploegen staan met dertien punten uit tien duels in de middenmoot van 5I. ‘De winnaar van dat duel kon aanhaken richting de nummer vijf. De verliezer moet naar onderen kijken’, eindigt Post.