Lindeboom en Hoonhorst na één seizoen uit elkaar

Aan het eind van het lopende seizoen komt er een eind aan de samenwerking tussen vv Hoonhorst en trainer Andries Lindeboom. In goed overleg hebben bestuur en trainer besloten om na het seizoen 2016/2017 uit elkaar te gaan.

Andries Lindeboom, die er dan één seizoen op heeft zitten, doet het met zijn ploeg zeer verdienstelijk. Hij slaagde erin om een nieuwe jonge groep tot een eenheid te smeden met zeer bevredigende resultaten. De supporters worden bij tijd en wijle verwend met oogstrelend voetbal, de sfeer is uitstekend en het vertrouwen is er, dat de doelstelling handhaving in de 4e klasse, gehaald gaat worden.

Desondanks heeft Andries aangegeven dat hij zijn contract met vv Hoonhorst niet gaat verlengen. Het bestuur van vv Hoonhorst vindt dat jammer, maar respecteert de beslissing van Andries. Dit besluit doet dan ook niets af aan de passie en gedrevenheid om als vereniging te gaan voor het maximaal haalbare in de 2e seizoenhelft.

VV Hoonhorst moet dus op zoek naar een nieuwe trainer. Binnenkort wordt de sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdtrainer opgestart. Geïnteresseerden kunnen zich ook melden via seniorenzaken@vvhoonhorst.nl.

UPDATE: Lindeboom vindt in Dalfsen 2 na de zomer een nieuw team om te trainen.

Zie hier ook een overzicht van de Sallandse trainerscarrousel