Trainer Van Der Hoop langer bij Wijhe’92

Hans van der Hoop tekent bij in Wijhe. Ondanks tegenvallende resultaten van de ploeg in 3B (zon) is er voldoende aanleiding om het contract voor een derde seizoen aan te gaan. ‘Na goede en openhartige gesprekken tussen het Technisch Hart, voorzitter Voetbalbestuur en trainer Hans van der Hoop is besloten om wederom tot contractverlenging over te gaan’, zo laat Alexander Westenbrink (Voorzitter Voetbalbestuur Wijhe’92) op de eigen website weten.

Wijhe’92 kende vorig seizoen ook een stroeve start, maar wist op het einde via de nacompetitie nog bijna promotie naar de tweede klasse te bewerkstelligen.

Dit seizoen is de start ook stroef met vijf punten uit zeven duels. Toch zijn zowel Wijhe’92 als Van Der Hoop vol vertrouwen: ‘Ik ben verheugd nog minimaal anderhalf jaar hoofdtrainer te mogen zijn van Wijhe ’92. Deze beslissing heb ik niet zonder slag of stoot genomen. Sportief beleven wij nu even een mindere periode. Prettig is dan de positieve houding van de supporters, het Voetbalbestuur en Technisch Hart, waardoor ik de bevestiging krijg graag nog langer aan de club verbonden te willen zijn’, laat de ervaren oefenmeester weten.

Van Der Hoop trainde eerder onder meer Heerde, Voorwaarts Twello en Schalkhaar.

Foto: Wijhe92.nl