Trainer Groot Lipman van Nieuw Heeten naar Broekland

Trainer Wouter Groot Lipman (foto) is na komende zomer trainer van Broekland. De oefenmeester werkt vanaf afgelopen zomer in zijn eerste klus als hoofdtrainer bij competitiegenoot in 4H Nieuw Heeten. Bij Broekland vertrekt Richard van Dellen na drie seizoenen naar Holten.

‘Lange tijd ging ik er vanuit dat ik bij Nieuw Heeten zou blijven, tot ik vorige week deze kans kreeg’, begint de trainer in een reactie tegenover¬†SallandVoetbal.¬†‘Ik zie Broekland nog steeds als een ploeg voor de bovenste plaatsen in 4H, al komt het er dit seizoen nog wat minder constant uit. Maar voor nu ga ik me eerst volledig focussen op de handhaving met Nieuw Heeten.’

Op 8 april ontmoeten Broekland en Nieuw Heeten elkaar nog in Broekland. Onlangs werd het in oktober in Nieuw Heeten 1-1.

Zie ook ons overzicht in de Sallandse trainerscarrousel