Trainer Groot Lipman en Broekland gaan niet verlengen

Wouter Groot Lipman (foto) en Broekland gaan hun verbintenis na twee seizoenen komende zomer niet verlengen. De oefenmeester maakte dit onlangs aan de vierdeklasser bekend.

‘Vorige week heb ik de club te kennen gegeven dat ik mijn contract niet ga verlengen’, laat Groot Lipman in een reactie aan ons weten. ‘Ik ga verhuizen naar Gelderland aan het einde van het kalenderjaar, dit gezien mijn baan en het volgen van een opleiding. De afstand tot de club wordt dan te groot verwacht ik.’

Broekland staat in de vierde klasse G op dit moment op een vierde plek met 15 punten uit 8 duels.

‘Samen met het team ga ik de rest van het seizoen de schouders eronder zetten om het 75-jarig jubileumjaar extra glans te geven’, besluit Groot Lipman. Eerder trainde hij onder meer Colmschate’33 2 en Nieuw Heeten.