De bekerwedstrijd tGo Ahead Eagles – PEC Zwolle van aanstaande woensdag is een zogenaamde C-wedstrijd. Dit is de hoogste risicocategorie waarbij in de regel geen bier verkocht mag worden. De Supportersraad en de Supportersvereniging hebben er bij Go Ahead Eagles op aangedrongen om voor de wedstrijd in het Supportershome toch bier te schenken.

Vanuit de Supportersraad is hierover ook telefonisch contact geweest met Burgemeester Andries Heidema, aangezien de Gemeente hierin de bepalende partij is. De Burgemeester schoof enige tijd geleden aan bij een Supportersraad vergadering, waarin een drooglegging van de binnenstad en het stadion bij een dergelijk wedstrijd aan de orde kwam. De Supportersraad gaf in dat gesprek ook al het advies om dan voorafgaand aan de wedstrijd wel in het Supportershome een biertje te schenken.

De Supportersraad is blij dat gehoor is gegeven aan dit advies en dat voor de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle in het Supportershome gewoon een biertje gedronken kan worden. Bij de overige verkooppunten zal geen bier verkocht worden en het is niet toegestaan om een biertje mee te nemen de tribune op.