Telstar verstoort opmars GA Eagles

Na zes competitieduels ongeslagen te zijn geweest werd de opmars van GA Eagles abrupt verstoord. Vrijdagavond wist Telstar in eigen huis de rood-gelen met 3-1 te verslagen. De ploeg van trainer Leon Vlemmings leverde daarmee een zwaar ondermaatse prestatie.

In de eerste helft was het een schitterend uitgespeelde aanval, die eindigde met een ‘streep’ van Schouten, die zorgde voor de openingstreffer (1-0). Osman maakte een kwartier later van ongeveer 25 meter de 2-0 door de bal bekeken in de hoek te schuiven. GA Eagles-doelman Stevens beleefde mede daardoor een drukke avond.

De tweede helft wist Sam Hendriks, voorafgaand aan het duel gehuldigd met de Bronzen Stier (beste speler 1e periode), nog de aansluitingstreffer te maken (2-1). Hendriks liep handig vrij en schoot bekeken raak achter Telstar-doelman De Boer. Daarmee hoopte GA Eagles nog op een slotoffensief. Dit werd echter snel teniet gedaan. Opnieuw Osman deed GA Eagles pijn. Na een scrimmage voor het doel van Sonny Stevens was de Telstar-middenvelder die enigszins gelukkig zijn ploeg naar een 3-1 overwinning punterde.

Door de nederlaag staan de Deventenaren op de achtste plaats met 17 punten uit 12 wedstrijden. Komend weekend is GA Eagles vrij. Vrijdag 17 november hervat men de competitie thuis tegen FC Dordrecht.

Telstar-GA Eagles 3-1 (2-0)
9′ 1-0 Schouten
26′ 2-0 Osman
70′ 2-1 Hendriks
73′ 3-1 Osman

Opstelling GA Eagles: Stevens; Corbin-Ong, Beukema (64′ Soumaoro), Ketting, Groenbast; Overgoor, Hölscher (31′ Maneschijn), Langedijk, Suk; Hendriks, De Kogel (78′ Werkhoven)

Foto: OrangePictures