Op zaterdag 15 juni 2013 wordt de derde editie van het Telstar A1 Toptoernooi gehouden op het sportcomplex van SV Schalkhaar. Vanaf 09.30 uur zal de strijd om de eerste plaats losbarsten. De finale zal zijn om 17.00 uur. Het niveau van de deelnemende clubs, wat in de vorige jaren al zeer hoog was, is ten opzichte van vorig jaar, nog verder gestegen. De organisatie is met recht trots op het feit dat goede jeugdopleidingen wederom willen deelnemen aan dit TopToernooi.

Voor de 3e editie hebben zich de volgende A-jeugdteams aangemeld: Argon A1 – Mijdrecht – 1e Divisie, AFC A1 – Amsterdam – 1e Divisie, Barendrecht A1 – Barendrecht – 1e Divisie, Be Quick’1887 A1 – Groningen – 2e Divisie, Quick A1 – Den Haag – 2e Divisie, RODA’46 A1 – Leusden – 2e Divisie, Quick’20 A1 – Oldenzaal – 3e Divisie, DVS’33 A1 – Ermelo – 2e Divisie, Zeeburgia A1 – Amsterdam – 3e Divisie, Quick boys A1 – Katwijk – 2e Divisie, IJsselmeervogels A1 – Spakenburg – 3e Divisie, Schalkhaar A1 – Deventer – 3e Divisie.

Wederom een prachtig deelnemersveld met verenigingen waarvan de jeugdopleiding staat als een stabiel huis. Nieuwkomers IJsselmeervogels A1, AFC A1, Barendrecht A1, Quick A1 en Quick Boys A1 zijn gerenommeerde clubs in de top van het huidige amateurvoetbal.

Ook dit jaar is het TELSTAR-A1 TopToernooi een trotse supporter van Unicef. Schalkhaar B2 heeft een samenwerkingsverband met Unicef en heeft zich het hele jaar al ingezet voor dit goede doel. Ook op de 3e editie doen zij weer van zich spreken en hopen uiteindelijk een prachtige cheque aan Unicef te overhandigen.

Er is dus weer een prachtig en sterk deelnemersveld samengesteld voor de derde editie van het Telstar A1 Top Toernooi bij SV Schalkhaar. Zet daarom zaterdag 15 juni 2013 in uw agenda!

Meer informatie vindt u op de website: www.telstar-a1toptoernooi.nl