Heeten – De hoofdmacht van SV Heeten heeft vandaag goede zaken gedaan in de Derde Klasse A. Zelf won de ploeg van Marco Onderberg in Hengelo met royale cijfers van Wilhelminaschool. Na een ruststand van 1-1, werd het uiteindelijk 3-7. Spits Bas Aarnink scoorde maar liefst drie keer.
De zege op de  laaggeklasseerde Hengeloërs was op zich niet de grootste verrassing in 3A . Tijdens de eerste ontmoeting in Heeten waren de groenhemden ook te sterk voor de ploeg van vertrekkende trainer Jan Megelink. Gezien de twitterberichten voorafgaand aan de wedstrijd, was het vertrouwen in een goede afloop groot. En dat werd overtuigend waargemaakt.

De grootste verrassing in de derde klasse kwam echter uit Enschede. Koploper Vogido kwam in eigen huis niet verder dan 1-1 tegen Markelo en leed daarmee gevoelig puntverlies.
Bovendien verloor de tweede concurrent EMMS in Slagharen tegen Twenthe VV uit Goor. Twee verrassende uitslagen die tezamen maken dat Heeten in 3A nu weer op de tweede plaats in het Algemeen Klassement staat, met slechts twee punten achterstand op VOGIDO, die koploper blijft. EMMS zakt een plaatsje en staat nu derde.