Dinsdag 15 januari j.l. ontvingen Diny Laarman en Geert Bistervels van de Vrienden van het Hospice ’t huis de Pastorie te Dalfsen samen met coördinator Marieke Postema een ruime delegatie van SV Dalfsen, bestaande uit; Dirk Mosterman en Erik Kampman (namens het bestuur) en de mannen van de kerstbomengroep; Bernhard Booijink, Bennie Offenberg en Bennie Niens.

De kerstbomengroep heeft afgelopen jaar vele kerstbomen verkocht in de stand nabij de katholieke kerk in Dalfsen. Hiermee zijn ze weken druk geweest en hebben daar weer en wind getrotseerd om de kerstbomen aan de man te brengen.

Samen met het bestuur van SV Dalfsen vonden ze het een mooie geste om een deel van de winst van de bomenverkoop aan het Hospice ’t huis de Pastorie te komen schenken. De coördinator en de bestuursleden van de vriendenstichting waren zeer verrast en erg vereerd met deze gift.

Marieke Postema heeft voor iedereen nog eens uitgelegd hoe het hospice is ontstaan en hoe het toe nu toen functioneert. Daarna heeft iedereen nog het hospice kunnen bekijken, met inachtneming van de privacy van de gast die er nu is.

Het Hospice en de vrienden van het Hospice dankt SV Dalfsen  voor deze bijzondere geste.

bron: SV Dalfsen

Op de foto wordt het geld aangeboden door Erik Kampman aan Marieke Postema. 
V.l.n.r.: Diny Laarman, Bennie Offenberg, Dirk Mosterman, Marieke Postema, Bennie Niens, Erik Kampman, Bernhard Booijink en Geert Bistervels