Aanmelden als Supporter van SallandVoetbal – Particulier

Word supporter van SallandVoetbal
Is jouw liefde voor het voetbal in onze regio groot? Wil jij een platform ondersteunen dat elke dag aandacht geeft aan het amateurvoetbal in jouw regio, van eerste tot vijfde klasse? Ondersteun mij dan in mijn missie om altijd actueel nieuws te brengen over onze gezamenlijke passie.

Voor 20 euro per jaar help je mij om mijn hobby betaalbaar te houden. Dit mag anoniem, maar voor de mensen die het leuk vinden reserveer ik een mooie plek op mijn website. Hier kom je te staan met jouw naam.

Sportieve Groet,
Tom Vastenavond
(Eigenaar SallandVoetbal)

 

AANMELDINGSFORMULIER
Totaal


 

Vragen, opmerkingen of afmelden als Supporter? Mail naar administratie@sallandvoetbal.nl

Niet als particulier, maar als bedrijf aanmelden? Klik hier