Lemelerveld koopt niks voor complimenten van Stevo

In 2J leed Lemelerveld vandaag zijn vierde nederlaag. Uit tegen Stevo uit Geesteren werd met 1-0 verloren. ‘Als we zo blijven spelen kunnen punten niet uitblijven. Zij gaven ons na afloop complimenten, maar daar koop je niks voor’, lichtte Lemelerveld-trainer Edwin Duim (foto) toe.

‘Dit was erg zuur. Tegenstander Stevo liep de eerste helft achter ons aan. Wij creĆ«erden drie goede kopkansen die er niet ingingen. In de 80e minuut kreeg Stevo een corner waaruit iemand vrij kan inkoppen.’ Lemelerveld zag met lede ogen aan hoe Thijs Nieuwmeijer het hoofd van Niels Wigger wist te vinden (1-0).

‘We hebben onszelf niet beloond, maar ik ben trots op het vertoonde spel. We moeten zo door blijven gaan, dan gaan de doelpunten en punten komen’, weet Duim.

Met name doelpunten maken is op dit moment een probleem bij de formatie van Duim. Door de 1-0 nederlaag staan de oranje-witten op dit moment op twee punten uit zes wedstrijden en wist men slechts eenmaal te scoren. Daarentegen kreeg men slechts negen doelpunten tegen.

Komende donderdag speelt Lemelerveld in het bekertoernooi in Westerhaar tegen Voorwaarts (aanvang 20.00u). In het komende weekend is er geen competitieprogramma in 2J.