Sonny Stevens nieuwe doelman GA Eagles

Go Ahead Eagles is erin geslaagd Sonny Stevens te strikken als nieuwe doelman. De 24-jarige goalie komt over van FC Twente en tekent voor één jaar in Deventer.

Sonny Stevens brak door bij FC Volendam in het seizoen 2012/2013. Met De Wijdbroeken liep hij zowel de titel als promotie naar de Eredivisie mis door toedoen van Go Ahead Eagles. Wel groeide Stevens dat seizoen uit tot jeugdinternational en verdiende hij een transfer naar FC Twente. In Enschede werd de geboren Hoornaar al snel eerste keeper, maar blessureleed zorgde ervoor dat hij pas op de plaats moest maken. Afgelopen seizoen revalideerde Stevens in een specialistische praktijk in Antwerpen van zijn meniscuskwetsuur. Hierna werd hij volledig fit verklaard en maakte hij zijn rentree bij Jong FC Twente in de Tweede Divisie.

“Nu ik helemaal fit ben, kan het vizier weer op de toekomst”, vertelt Sonny Stevens. “Ik wil weer lekker keepen, vlieguren maken. Het is niet voor niets dat ik daarbij voor Go Ahead Eagles heb gekozen. Ik heb goede gesprekken gehad met Dennis Bekking, Leon Vlemmings en Sjoerd Woudenberg. Hun verhaal sprak me aan. Eigenlijk willen de club en ik precies hetzelfde: na een stap terug weer sprongen vooruit maken. Daar kunnen we elkaar bij helpen.”