Sneller na drie seizoenen weg uit Nieuw Heeten

Hoofdtrainer Harold Sneller (foto) vertrekt komende zomer bij Nieuw Heeten. ‘Ik werk met veel plezier bij Nieuw Heeten, maar na drie seizoenen is het ook heel gezond op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Zó hebben zowel de club als ik ruim de tijd wat anders te kiezen’, laat Sneller ons weten.

Met de zwart-witten begint Sneller langzaam te oogsten in de vijfde klasse G. Onder andere gaf hij jeugd een kans en won, misschien wel mede daardoor, afgelopen weekend de periodetitel door met 4-0 van SDOL te winnen.

‘Reisafstanden maken mij in principe niet uit. Ik woon in Apeldoorn, maar ervaar het werken als trainer in Salland ook als erg prettig. Ik ga kijken wat er op mijn pad, maar eerst wil ik het seizoen in Nieuw Heeten afsluiten hopelijk met een welverdiende promotie’, besluit Sneller.

Zie ook: Overzicht van de trainerscarrousel Salland 2016-2017