Slinkman en Sneller verlengen bij hun club

Gisteravond verlengden twee trainers in Salland het contract bij hun club. Robert Slinkman blijft een jaar langer bij Overwetering, voor Harold Sneller geldt hetzelfde, maar dan bij Nieuw Heeten.

Robert Slinkman is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen in Olst bij Overwetering. Na eerder bij CJV’ers en FC RDC (zat) succesvol te zijn geweest gaat het dit seizoen in Olst ook voor de wind. Men bereikte onlangs nog de vierde ronde in de KNVB-beker Oost. In 3B (zondag) staat men op een derde plaats, slechts één punt achter koplopers Colmschate’33 en Robur.

Harold Sneller (foto) is op dit moment voor het tweede seizoen actief bij vijfdeklasser Nieuw Heeten en plakt daar nog een jaar aan vast. De nummer zes uit 5A (zondag) en de oefenmeester hebben een goede klik. ‘Ik ben heel blij en trots op deze contractverlenging. We hebben een fantastische groep en bij de club is altijd zeer goed voor elkaar. Tussen het eerste en het tweede team is volgens mij een goede samenwerking en de begeleiding gaat prima’, aldus Sneller tegenover NieuwHeeten-online.