Slettenhaar definitief weg; Vilsteren zoekt een trainer!

De stand in de 5e klasse I liegt niet. Vilsteren heeft elf duels gespeeld en slechts één punt. ‘Maar dat is absoluut niet de reden dat Marc Slettenhaar definitief bij ons weg is’, benadrukt Gerard Rietman als voorzitter van de Technische Commissie. Feit is wel dat club en zijn hoofdtrainer per direct definitief afscheid van elkaar hebben genomen. Vilsteren is met spoed op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer!

‘Vorig seizoen heeft Marc Slettenhaar in de zesde klasse prima werk geleverd. Door het wegvallen van de zesde klasse zijn we ingestroomd in de vijfde klasse en verloopt het seizoen stroever. Dit is zeker geen schande’, vertelt TC-lid John Nijhoff.

Toch zit Slettenhaar sinds half november niet meer op de bank bij ‘zijn’ club. ‘Er waren gedurende de afgelopen seizoenshelft onduidelijkheden. Dit kwam mede omdat Marc wat lastiger zat door andere werkzaamheden. De spelersgroep heeft zijn zegje hier een maand geleden over kunnen doen. Uiteindelijk zijn we nú op een punt dat we geen goede basis meer zien voor een goede samenwerking in de tweede seizoenshelft. Dit vertrouwen is er vanuit de spelersgroep niet meer’, licht Nijhoff toe.

Sinds 22 november stond Slettenhaar al tijdelijk op non-actief bij de vijfdeklasser. Dit is na gisteravond omgezet naar een definitieve status. Rietman verklaart: ‘Vervelend voor beide partijen. Hierdoor moeten we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Op zeer korte termijn gaan we op zoek naar een oefenmeester met een TC3-diploma. We hopen dat trainers die interesse hebben zich bij ons melden. Wie weet helpt iemand ons niet een half seizoen uit de brand, maar zelfs langer. Er ligt genoeg uitdaging!’

Geïnteresseerden in het hoofdtrainerschap van VV Vilsteren kunnen zich melden bij Gerard Rietman: fam.rietman@ziggo.nl