HEETEN – Sinds vorig seizoen steekt voetbalvereniging Heeten haar leden elke wedstrijd in officieel clubtenue. Deze service, onder de noemer ‘leasekleding’, is vooral mogelijk door de bijdrage van een aantal betrokken Heetense ondernemers. Deze zijn recentelijk in het zonnetje gezet.

Door leden van leasekleding te voorzien, is het voor niet meer nodig om te investeren in de aanschaf van dure clubkleding. Hierdoor is de instapdrempel voor jonge leden om lid te worden veel lager. De vereniging op haar beurt ervaart dat de aanwas van nieuwe leden soepeler verloopt. Echter betekent zo’n leaseplan wel dat de vereniging een fikse investering moet doen. Om dit niet volledig bij de leden neer te leggen, is er door de commerciële afdeling contact gezocht met Heetense ondernemers. Gelukkig bleken velen van hen zeer begaan met de vereniging en inmiddels zijn er elf teams voorzien van een shirtsponsor. Deze sponsoren hebben zich met hun bedrijfsnaam voor liefst vier seizoenen aan de vereniging verbonden.

De sponsors zijn: Loohuis Installatietechnieken, Verkeersschool Hazelhekke, Nijland Fietsen, Cafe-Zalen Bosgoed, Autobedrijf Valster-Hagen, Installatiebedrijf en Tankstation Wichink, Duim Financiële Planning en Cents Timmerwerken.

Weekblad voor Salland, april 2013