Bijna twee weken voor de eerste thuiswedstrijd in de Jupiler League tegen De Graafschap trekt de verkoop van seizoenkaarten flink aan. Na de spectaculaire overwinning in de oefenwedstrijd tegen Blackburn Rovers liep de verkoop maandag flink door. Inmiddels is de grens van 3650 seizoenkaarten gepasseerd. Het afgelopen seizoenverkocht Go Ahead Eagles net iets meer dan 4000 kaarten.

Het meest in trek zijn de seizoenkaarten voor de Brinkgreverwegtribune. Deze is nog niet geheel uitverkocht, ‘maar het gaat wel hard nu’, zegt Monique Olthof, bij Go Ahead Eagles verantwoordelijk voor de ticketing. Zoals het er nu naar uit ziet, zullen voor de thuiswedstrijden slechts enkele tientallen losse kaarten voor deze tribune in de vrije verkoop komen. De club sluit niet uit dat in de komende dagen deze tribune alsnog compleet uitverkocht raakt.

Wie een seizoenkaart wil kopen, kan op werkdagen (09.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur) terecht op de administratie van Go Ahead Eagles. Wie deze week zijn kaart koopt, ontvangt nog voor het duel met De Graafschap zijn of haar jaarkaart per post thuis.
De eerste thuiswedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 17 augustus is eveneens in trek bij de supporters. Go Ahead Eagles verwacht dat De Adelaarshorst goed gevuld zal zijn. Zo is de Leo Halle Tribune, net als de Brinkgreverwegtribune, nagenoeg uitverkocht. Voor de IJsseltribune zijn echter nog voldoende kaarten verkrijgbaar. De kaartverkoop loopt uitsluiten via de vestigingen van Primera Ticketbox en internet (www.ticketbox.nl). Er geldt voor dit duel een clubcardverplichting. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders kunnen maximaal drie losse kaarten voor de oostelijke derby kopen.