SDOL stelt teleur bij nummer laatst Manderveen

‘Een teleurstellend resultaat. Iedere keer wanneer je denkt aan te haken bij de bovenste ploegen in 5A dan verzuimen we dat te doen’, klonk SDOL-trainer Remco Solen na afloop van het uitduel tegen Manderveen (1-1).

De Luttenbergers leken een makkelijke middag tegemoet te gaan, gezien de nummer laatst Manderveen dit seizoen nog maar eenmaal had gewonnen. ‘Verdedigend stonden ze aardig goed. Manderveen staat ver op eigen helft en laat de ruimte tot op zekere hoogte te voetballen. Als tegenstander heb je dan een snelle goal en creativiteit nodig. Het was bij ons te voorspelbaar’, zag Solen.

Tot overmaat van ramp scoorde de thuisploeg ook nog de 1-0 (doelpunt Joris Wesselink). ‘Een voorzet werd half weggewerkt waarna ze konden scoren. Tien minuten voor tijd kreeg Remco Holtmaat, voor het neerhalen van een doorgebroken speler, ook nog de rode kaart. Gelukkig maakten we nog de 1-1, die door Ludo Zwakenberg fantastisch werd binnengekopt. Je hoopt nog op de 1-2, met een extra aanvaller erbij, maar helaas’, besloot Solen.

Door het gelijkspel staat SDOL op een zevende plaats met 14 punten uit 11 duels. Komende zondag speelt men thuis tegen Bornerbroek.

Foto: Miranda Veldkamp