Lemelerveld koestert hoopvol puntje tegen SDC’12

In Denekamp speelde Lemelerveld vanmiddag met 1-1 gelijk tegen SDC’12. ‘De eerste helft deden we niet wat we konden. Dat was in de tweede helft wel anders’, zag Lemelerveld-trainer Edwin Duim.

‘De eerste helft hield SDC’12 ons in leven. Het had 3-0 voor hen kunnen zijn. Bij rust was het echter maar 1-0. In de rust heb ik ook duidelijk aangegeven dat we wat anders willen zien’, licht Duim toe. Na de openingsgoal van de thuisploeg (door Niel Wenneger) is het invaller Sven Kruger die Lemelerveld in de tweede helft op gelijke hoogte zet (1-1).

‘We gingen meer voetballen in de tweede helft. We kregen al twee grote kansen via Sven even daarvoor, maar uiteindelijk maakt hij na een vrije trap van Stijn Kogelman de gelijkmaker. Misschien hadden we nog geniepig de 1-2 kunnen maken. De tweede helft gaf in ieder geval vertrouwen en toont aan dat we mee kunnen op tweede klasse niveau’, besluit de oefenmeester van de Lemelervelders.

Door het gelijkspel staat Lemelerveld nog op een laatste plaats in 2J met zes punten uit tien duels. Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Achilles’12.