Heino – Pianist Roel Praas en zanger Palle Fuhr Jørgensen spelen zondag 18 maart liederen van Schubert in Podium in Heino. Roel Praas heeft als wens een pianoconcert te geven met liederen van Schubert. Zijn wens gaat in vervulling tijdens een concert in Podium Heino.

Praas is een veel gevraagd pianist en geniet bekendheid als begeleider van koren, zangers en instrumentalisten. Hij studeerde piano aan het Stedelijk Conservatorium in Zwolle en volgde cursussen in Frankrijk en Oostenrijk. Hij is als docent verbonden aan de Muziekschool Twente. De Deense bariton Palle Fuhr Jørgensen studeerde zang aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij verleende medewerking aan vele concerten en opera’s in binnen- en buitenland en werkte met bekende dirigenten als Edo de Waart, Reinbert de Leeuw en Kenneth Montgomery.

Samen hebben Roel Praas en Palle Fuhr Jørgensen de afgelopen jaren talloze recitals gegeven door het hele land. Op 18 maart vertolken ze het bekende werk van Franz Schubert. De voorstelling van Roel Praas en Palle Fuhr Jørgensen  is te zien op vrijdag 18 maart om 11.30 uur (!!!) in Podium Heino.
Kaarten kosten € 8,50 (inclusief koffie/thee).

Kaartverkoop
Kaarten voor deze en andere voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht bij De Smulbaai, Canadastraat 16, Heino, De Wereldwinkel, Canadastraat 44 te Heino en bij Podium Heino: info@podiumheino.nl