Schokker ook volgend jaar trainer van VV Hoonhorst

Marcel Schokker (51) heeft zijn contract bij VV Hoonhorst met een jaar verlengd. Dit betekent dat hij ook volgend seizoen als trainer van het 1e elftal van Hoonhorst actief zal zijn. 

Schokker is momenteel bezig met zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij de club. De ploeg staat momenteel op de laatste plaats in de competitie (4H, zon). Een belangrijke reden is het gebrek aan routine binnen de jeugdige selectie. De afgelopen jaren hebben namelijk veel oudere spelers de selectie verlaten. De ploeg bezit echter voldoende kwaliteit om met vertrouwen de toekomst tegemoet te zien.

‘De klik tussen trainer en de selectie is goed, en de komende jaren kan de ploeg zich sterk ontwikkelen. De ploeg zal rijpen en er komen talentvolle jeugdspelers door. Hiervan gaat de ploeg de vruchten plukken. Met zijn voetbalervaring, kennis van de spelers en beleving kan Marcel bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie. Hoonhorst is dan ook verheugd dat ze de samenwerking kunnen voortzetten’, laat het bestuur van de Hoonhorsters ons weten.

Zie ook ons overzicht in de Sallandse trainerscarrousel