19 april 2013 Lees Meer →

Wijhe’92 klopt KOSC in blessuretijd en nadert Heino

Ootmarsum- Wijhe’92 heeft donderdagavond drie belangrijke punten gepakt in de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter KOSC. In Oostmarsum werd het 1-2 voor de ploeg van Alex Booij. Dankzij deze zege sluit Wijhe, dat afgelopen zondag ook al won,  met 25 punten uit 21 wedstrijden nadrukkelijk aan bij de middenmoot en neemt het afstand van de onderste regionen.

Bij rust stonden de Wijhenaren overigens, tegen de verhouding in, nog achter met 1-0, door een treffer in de 40-ste minuut KOSC-speler Wouter Engbers.In de tweede helft tekende Mitchel Kramer voor de gelijkmaker. Even later redde keeper Mario Heimeriks Wijhe’92 voor een nieuwe achterstand door fraai te redden. Vanaf de 65e minuut Wijhe overigens met tien man spelen, omdat Marijn Platenkamp na een forse tackle met rood het veld moest verlaten.

Terwijl vriend en vijand zich al neergelegd hadden bij een verdeling van de punten trok Wijhe in blessuretijd alsnog aan het langste eind. Nick Dokman bracht met een slim genomen vrije trap Jelle Mulder in positie die vervolgens alleen nog de KOSC-keeper hoefde te verschalken: 1-2. Goed voor drie punten in de strijd om de nacompetitie te ontlopen.

Komende zondag speelt Wijhe’92 thuis tegen VV Heino. Bij winst van Wijhe’92 komt de ploeg in punten op gelijke hoogte met buurman Heino. Deze wedstrijd wordt ook de ontmoeting van trainer Alex Booij (Wijhe) en zoon Douwe Booij (ex-Wijhe’92, maar nu spelend voor Heino. Deze wedstrijd begint om 14.00uur op sportpark Wijhe.

 

SportSport