SC Wesepe-trainer trots na monsterzege op titelkandidaat

De ene week win je met 8-3 de andere week verlies je met dezelfde cijfers. Het overkwam CCW’16 in 5F deze zondag in Wesepe. ‘Ik ben trots op mijn ploeg na de domper van vorige week bij Koninklijke UD. Deze week winnen we knap van een titelkandidaat als CCW’16’, laat Wesepe-trainer Maikel Jansen of Lorkeers weten in een reactie.

‘Vorig seizoen miste CCW’16 op een haar na de promotie naar de vierde klasse. En zijn niet veel wijzigingen in hun selectie en het is echt geen verkeerde ploeg. We wisten alleen dat ze achterin wat kwetsbaar zijn en maakten daar vandaag goed gebruik van. Wij hadden vorige week hoge verwachtingen op basis van onze beker- en oefenduels. Echter verloren we met 2-1 bij UD. Twee spitsen vielen uit en al met al was het geen goed begin’, zag Jansen of Lorkeers.

‘Ik ben dan ook trots hoe we deze zondag hebben gespeeld. Groot compliment aan het team hoe we deze week de draad opgepakt hebben en vandaag hebben gespeeld. Na een kwartier spelen maakte CCW’16 de 0-1 en gingen we hoger druk zetten. Voor rust wisten we liefst vier keer te scoren. Het vertrouwen was terug en ik zag mooie aanvallen. Snel na rust scoorden zij nog 4-2, maar de snelle 5-2 van ons was de genadeklap, waarna we uit konden lopen tot 8-2. Eindstand uiteindelijk 8-3’, blikt de trainer van Wesepe terug.

Voor SC Wesepe scoorden deze zondag Jarno Rouweler en Kevin Teunissen beiden tweemaal. Stefan Jansen, Rick van Gelder, Sven Booijink en Bart Spoler scoorden allen eenmaal.

Minder goed nieuws was er deze week voor Wessel Berends. De eerste doelman van de Wesepenaren was op de weg terug na een lange blessure, maar brak deze week zijn pols op de training. ‘Sneu en erg vervelend voor Wessel. Lars Jansen is al enige tijd zijn vervanger en doet het prima’, sluit Jansen of Lokeers af.

SC Wesepe speelt komende zondag thuis tegen Sallandia.