28 oktober 2012 Lees Meer →

SC Wesepe pakt 3 punten tegen Epse

Wesepe speelde vandaag tegen het onderaanstaande Epse en pakte thuis na kansen gekeken, verdiend de 3 punten, 3-2 winst.

Wesepe kwam snel op voorsprong,reeds na 3 minuten mocht Roy Schreur aanleggen voor een strafschop, toegekend nadat Rik tegen de grasmat was gewerkt.Roy schoot de bal tegen de onderkant lat,de terugspringende bal werd weer voor doelgebracht er ontstond een scrimage voor het doel en Roy werkte de bal over de doellijn 1-0.

Hierna werd Epse de betere combinerende ploeg en Wesepe moest zich tot verdedigen beperken,dit gin tot de 34 minuut goed,toen lijdde een combinatie door het midden de gelijkmaker in 1-1.
Wesepe kwam even later goed terug  eerst schoot Rik Middeldorp de bal na een goede aanval recht op de doelman ,even later kwam Robin Kemper alleen voor de doelman,maar was te gehaast in de afwerking en direkt daarop mikte Roy Schreur de bal tegen de lat en de bal werd opnieuw voorgegeven en toen miste hij de bal op een halve meter voor de lijn.

Na de thee twee ploegen die voor de winst gingen en Epse kwam in de 58 minuut op voorsprong,een lange bal werd gemist door de verdediging van Wesepe,de snelle rechteraanvaller kwan alleen voor Wessel,maar schoot hard tegen Wesselaan alleen de rebound was voor Epse 1-2.
Wesepe ging nog meer de aanval zoeken,in de 69 min. ontstond er een scrimmage,maar geen doelpunr,de uitvallen van Epse waren zeer gevaarlijk,maar Wessel redde een paar goed.In de 85 min. kwam de gelijkmaker na goed doorzetten van Roy kon Robin Kemper van dichtbij de gelijkmaker laten aantekenen.In blesurre tijd kreeg Wesepe nog een corner  en deze werd door Frederik de Munnik fraai binnengewerkt. Een bekroning voor zijn 100 wedstrijd in Wesepe 1.

Tot slot werd een Epse inzet nog van de doellijn gekopt door Roy Overmars. Daarna was er een enorme opluchting toen de goed lijdende scheidsrechter voor de laatste maal floot.

bon: SC Wesepe

SportSport