SC Lemele opent met trots nieuwe velden

Na vele jaren van overleg en vergaderen met de gemeente Ommen, gaat een reeds lang gekoesterde wens van SC Lemele in vervulling. Afgelopen zomer is het sportpark aan het Zandeinde op de schop gegaan en op zaterdag 31 oktober 2015 zal men het vernieuwde sportpark officieel openen. 

De herinrichting omvat de aanleg van een kunstgras hoofdveld en een multifunctioneel kunstgras pupillenveld. Tevens is de maatvoering van alle velden aangepast aan de geldende eisen van de KNVB zodat ook de ruimte tussen het hoofdveld en het tweede veld, het natuurgrasveld, nu aan de geldende normen voldoet. Het gehele sportcomplex is omheind met nieuw hekwerk waardoor het geheel een prachtige uitstraling heeft gekregen.

Op zaterdag 31 oktober om 13.45 uur zullen we als bestuur van SC Lemele hier een feestelijk tintje aan geven. Voor de wedstrijd SC Lemele 1 – Achilles Enschede 1 zal er een officiële openingshandeling worden verricht door voorzitter Berry Nijboer en een afgevaardigde van de Gemeente Ommen.

U bent van harte welkom op zaterdag 31 oktober vanaf 13.45 uur, om ons vernieuwde ‘Sportpark Zandeinde’ te komen bezichtigen!

logo lemele sc