Sandler bij Jong Oranje, Thomas richting Spanje

Jong Oranje-coach Art Langeler heeft 22 spelers geselecteerd voor de oefeninterland met België. Onder hen ook verdediger Philippe Sandler (foto, rechts). Op donderdag 22 maart om 18.00 uur wordt er op De Vijverberg in Doetinchem aangetreden tegen onze Zuiderburen.

Op dinsdag 27 maart, wederom om 18.00 uur, wordt in en tegen Andorra een EK-kwalificatiewedstrijd gespeeld. Drie spelers zullen in aanloop naar die wedstrijd nog afvallen, aangezien er plek is voor 19 selectiespelers.

Thomas naar Spanje voor Nieuw Zeeland
Na het mislopen van het WK deze zomer in Rusland, speelt Nieuw-Zeeland op zaterdag 24 maart weer een oefeninterland. Ryan Thomas is door bondscoach Fritz Schmid geselecteerd voor een duel tegen Canada.

De wedstrijd tegen de Canadezen wordt gespeeld in het Spaanse Murcia. In de Pinatar Arena wordt om 16.00 uur afgetrapt. Na de wedstrijd tegen Feyenoord aanstaande zondag, reist Thomas naar Spanje, waar hij van 19 tot en met 25 maart met de nationale ploeg van Nieuw-Zeeland verblijft. Hierna sluit Thomas in Zwolle weer aan op weg naar de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (31 maart, 18.30 uur).

Tekst: www.peczwolle.nl / Foto: OrangePictures