Met de woorden: ‘We gaan iets nieuws doen’, opende KNVB-voorzitter Jos Staatsen in 1996 de persconferentie die het begin was van de nieuwe sportzender Sport 7. Een project dat niet veel later een grote deceptie bleek. Het initiatief was echter dapper. Helaas is niet ieder dapper initiatief een lang leven bezworen. Maar de markt van de voetbalzenders kwam wel in beweging. Sport7 zette de concurrentie op scherp!

De energie en sensatie die Sport7 veroorzaakte komt ook los bij het maken van de krant en de nieuwe website voor SallandVoetbal, echter met een ander verloop. Daar zijn we van overtuigd!

De openingseditie van SallandVoetbal-krant ligt vanaf vandaag (woensdag 4 september) bij u in de bus (ingevouwen in het Weekblad voor Salland).

Met een nieuwe website en de voetbalkrant willen we voetbal in de regio Salland een nieuwe ‘boost’ geven. Een boost die niet alleen aandacht heeft voor de betaald voetbalclubs (PEC Zwolle en GA Eagles) of de amateurclubs in de hoogste klasse, maar voor alle Sallandse elftallen. SallandVoetbal wil op een positieve en objectieve manier de voetballiefhebbers in Salland (en daarbuiten) een nieuw platform geven.

We gaan iets nieuws doen en we hebben er zin in!

Namens redactie SallandVoetbal,

Tom Vastenavond
tom@sallandvoetbal.nl