23 juni 2014 Lees Meer →

SallandVoetbal op eigen (voetbal)benen!

SallandVoetbal breidde zich een jaar geleden, onder de vleugels van SallandMagazine, verder uit met een eigen website. Inmiddels is bekend geworden dat SallandMagazine de websitenaam heeft overgedragen aan SallandMarketing. Voor SallandVoetbal heeft dit als gevolg dat we zelfstandig verder gaan!

Adverteren
Een nieuwswebsite kan niet zonder adverteerders. Ook SallandVoetbal niet. Door de zelfstandigheid van SallandVoetbal zijn onze aantrekkelijke advertentietarieven aangepast. Kijk hier voor meer info!

Twitter #svlive wordt #sallandvoetbal
Gezien dat meerdere partijen (ook internationaal) de hashtag #svlive gebruiken, hebben we besloten dat iedereen die nieuws of uitslagen met ons wil delen, dit kan doen op #sallandvoetbal. Hiervoor is ook een aparte plek op onze site ingericht.

Nieuw seizoen nieuwe kansen
Het komende seizoen staan er voor de Sallandse clubs weer genoeg uitdagingen op de rol. Hier houden we jullie uiteraard weer zo goed mogelijk van op de hoogte. Wel kunnen we redactioneel de nodige versterking gebruiken. Vind jij het leuk om van een wedstrijd of meerdere wedstrijd een wedstrijdverslag of foto’s met ons te delen? Dan ben je van harte welkom!

Neem dan contact op met redactie@sallandvoetbal.nl

SportSport