Sallandse voetbalclubs scoren met de Salland Clubactie

De Sallandse voetbalclubs Rohda Raalte, SV Heeten, Sportclub Wesepe, Sc. Overwetering en Blauw Wit ‘66 hebben een unieke samenwerking met Salland Zorgverzekeringen met de Salland Clubactie. Als lid van een van de clubs kun je met ingang van komend jaar fors korting krijgen op de zorgpremie bij de regionale zorgverzekeraar. En de clubs scoren een mooi bedrag voor in de clubkas. 

 

Scoren voor de club
Van de Salland Clubactie wordt iedereen beter. Om te beginnen de leden van de Sallandse voetbalclubs die de overstap maken naar Salland Zorgverzekeringen. Die krijgen een aantrekkelijke korting op hun nieuwe zorgpremie. Maar ook de club wordt er beter van. Die krijgt naast een gegarandeerd sponsorbedrag, van een euro per lid, de kans op een groot bedrag voor de clubkas. Stappen veel leden over naar Salland Zorgverzekeringen via de club? Dan strijkt de club na afloop van de actie een bedrag per nieuwe verzekerde op. De zorgverzekeraar kan deze sponsorgelden betalen, omdat het niet investeert in grote landelijke radio- of tv-reclames.

Paul Ruiter, voorzitter van Rohda Raalte: “Door deze actie kunnen wij straks hopelijk extra investeren in onze club. Vorig jaar wisten sportclubs grote bedragen te scoren met deze actie en we hopen dat ook te doen. Daarnaast levert het een privé-voordeel op voor onze leden en dat vinden we ook belangrijk. Zo kunnen we onze leden wat extra’s bieden.”

Gezonde samenwerking
Bas van der Linden: “We zijn trots op deze samenwerking met Rohda Raalte, SV Heeten, Sportclub Wesepe en Sc. Overwetering. Naast deze clubs doen er nog 43 andere sportclubs mee aan de Salland Clubactie. Deze clubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we dit nu met elkaar kunnen verbinden. De actie past goed bij ons als regionale zorgverzekeraar waar je net wat meer kunt doen.”

Lid van Rohda Raalte, SV Heeten, Sportclub Wesepe, Sc. Overwetering of Blauw Wit ’66 en profiteren van deze actie? Ga dan naar de juiste pagina (klik op jouw club) en meld je direct aan!