De komende dagen zal in de Rohdahal het Sallands Zaalvoetbal Toernooi worden gehouden. Doordat het toernooi voor de standaard veldteams dit jaar is weggevallen, kwam het idee om juist de jeugd hierin te betrekken. Men zegt niet voor niets, de jeugd heeft de toekomst. Rohda Raalte wil steeds meer een regiofunctie uitstralen. De organisatie is dan ook erg blij dat er voldoende animo is om deel te nemen aan de eerste editie in deze opzet.

Het toernooi staat vooral in het teken van sportiviteit en plezier, waarbij de Sallandse jeugd lekker een balletje kan trappen tussen alle feestdagen door. Rohda Raalte A1 en A2 zullen het tegen diverse verenigingen uit Salland opnemen.

Er zal gespeeld worden in twee voorrondes. Donderdagavond 27 december en vrijdagavond 28 december. De finale, waarin de beste drie teams uit beide poules zich plaatsen, is zaterdagmiddag 29 december. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats in de Rohdahal. Aanvang van elke avond is 18.45 uur tot 22:15 uur. Zaterdag zal er van 12.00 tot 17.00 uur gespeeld worden.

In de donderdagpoule zijn ingedeeld: Rohda Raalte A1, SV Raalte A1, vv Heino A1, SV Mariënheem A1 en vv Lemelerveld A1.

Op vrijdagavond is het de beurt aan: Rohda Raalte A1, SV Raalte A1, SV Heeten A1, vv Lemelerveld A1 en Rohda Raalte A2.

Rohda Raalte heet de spelers, begeleiding en supporters van harte welkom en wenst iedereen veel succes. De kantine is vanavond open en daarnaast zal de bar in de Rohdahal tijdens het gehele toernooi geopend zijn.

bron: Rohda Raalte