SallandMagazine stopt en draagt over aan Salland Marketing

SallandMagazine stopt! De site (domeinnaam, Facebook- en Twitteraccount) wordt overgedragen aan Salland Marketing, de organisatie die zich richt op promotie van Salland en de diverse activiteiten op het gebied van recreatie en toerisme.

Salland Marketing geeft jaarlijks het toeristische blad Salland uit, dat in de volksmond al zeven jaar bekend is als hét toeristisch jaarmagazine over Salland.

De overdracht betekent dat vanaf heden er géén algemene nieuwsberichten, sport- en/of 112-berichten meer geplaatst worden op SallandMagazine.nl. Vanaf begin volgende week wordt de URL doorgezet naar ‘sallandnatuurlijkgastvrij.nl’. Houd de social media daarvoor in de gaten: deze overdracht gaat met leuke acties gepaard!

Het team van SallandMagazine dankt alle bezoekers van de site voor de belangstelling en de vele positieve reacties in de afgelopen 2,5 jaar.

SallandVoetbal verder op eigen (voetbal)benen
De redactie van SallandVoetbal maakt van dit overdrachtsmoment gebruik om geheel zelfstandig én versterkt door te gaan. SallandVoetbal-eigenaar Tom Vastenavond: ‘SallandMagazine is een prachtige opstap geweest voor ons om te kunnen wennen en ontwikkelen in de journalistieke wereld. In augustus hebben we onze eigen site weten te lanceren. Nu we helemaal zelfstandig verder gaan willen we onze kansen grijpen nog verder uit te breiden.’