Go Ahead Eagles-De Graafschap is vanavond (vrijdag 17 augustus) de topper op de tweede speeldag van de Jupiler League. Na na de goede start vorige week tegen Almere City FC loopt het publiek warm voor dit duel. Donderdag waren er reeds 5450 kaarten verkocht.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de I|Jsseltribune (alleen Vak 12 en 17) en de Brinkgreverwegtribune bij alle vestigingen van Primera Ticketbox. Vanavond gaat de dagkassa om 19.00 uur open. Er geldt een clubcardverplichting. Seizoenkaarthouders en clubcardhouders kunnen op vertoon van deze kaart drie (extra) kaarten kopen.

Ook de verkoop van seizoenkaarten loopt nog steeds door. De teller stond donderdagmiddag op 3735. Vandaag, op de wedstrijddag, is er geen seizoenkaartverkoop.
Go Ahead Eagles raadt een ieder aan die niets van de wedstrijd wil missen tijdig het stadion te betreden. Traditioneel is het tegen achten behoorlijk druk aan de tourniquets en laatkomers dienen rekening te houden met enig oponthoud. Ook wordt een ieder die met de auto naar De Adelaarshorst erop attent gemaakt dat de politie opnieuw zal optreden tegen foutparkeerders in de omgeving van het stadion.
Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun SCC gratis gebruik maken van de Syntus bussen, echter alleen in de provincie Overijssel.