Ruildeal GA Eagles en ADO: Wolters gaat, Marengo komt

Randy Wolters (foto) speelt de rest van het seizoen voor ADO Den Haag. De vleugelaanvaller wordt door de club uit de Hofstad gehuurd van Go Ahead Eagles. Ludcinio Marengo bewandelt de omgekeerde weg en wordt door Go Ahead Eagles gehuurd van ADO Den Haag.

Randy Wolters maakte in de zomer van 2015 de overstap van VVV-Venlo naar Go Ahead Eagles, waarvoor hij in het voorbije seizoen tot 29 competitiewedstrijden en 5 doelpunten kwam in de Jupiler League. De vleugelaanvaller had tijdens de Jupiler Play-Offs een belangrijk aandeel in de uiteindelijke promotie van Go Ahead Eagles naar de Eredivisie door eenmaal te scoren tegen VVV-Venlo en tweemaal doel te treffen tegen De Graafschap. Met zijn overstap naar ADO Den Haag keert Wolters terug naar de club waar hij eerder één seizoen in de jeugd speelde.

Ludcinio Marengo (25) wordt door Go Ahead Eagles voor een half jaar gehuurd van ADO Den Haag. In 2010 maakte de aanvaller de overstap van Zeeburgia naar FC Volendam, waar hij vanaf het seizoen 2011/2012 vier jaar lang deel uitmaakte van de hoofdmacht. In 109 competitieduels trof Marengo 21 keer doel voor de Volendammers. In de zomer van 2015 verkaste hij naar ADO Den Haag, waarvoor hij 23 Eredivisieduels in actie kwam. Voor Marengo betekent zijn komst naar Go Ahead Eagles een hernieuwde samenwerking met Hans de Koning, die de aanvaller eerder onder zijn hoede had als trainer van FC Volendam.

Tekst: www.ga-eagles.nl / Foto: Johan Wolff