Ruben Ligeon tekent bij PEC Zwolle

Ruben Ligeon heeft een contract voor tweeëneenhalf jaar bij PEC Zwolle getekend. De 25-jarige verdediger, die zowel op de rechts- als linksbackpositie uit de voeten kan, liep vanaf begin januari stage bij de Blauwvingers. In deze periode wist hij de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ligeon debuteerde namens Ajax in het betaald voetbal en speelde daarna voor NAC Breda, Willem II, FC Utrecht en het Slowaakse Slovan Bratislava.

Ruben Ligeon: ,,Hier ben ik heel blij mee en dit was natuurlijk het doel van mijn stageperiode. Vanaf het eerste moment voel ik me erg prettig bij PEC Zwolle. Ik ben goed opgevangen en zowel de staf als spelers gaven mij tijdens het trainingskamp het gevoel dat ik er echt bij hoor. Ik heb zin om weer in de Eredivisie actief te zijn en kan dan ook niet wachten totdat de competitie weer begint.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Met de komst van Ruben vergroten we onze bezetting in de defensie. Het is daarbij extra prettig dat hij op verschillende plekken in de verdediging uit de voeten kan. Ruben maakte vanaf de eerste training in 2018 een fitte en gretige indruk en past met zijn persoonlijkheid hartstikke goed bij onze club.”

bron: www.peczwolle.nl