Zaterdag 8 juni 2013 organiseert het Round Table 151 Zuid Salland voor de 3e maal het Round Table Voetbaltoernooi op de velden van Rohda Raalte. Vele teams uit de regio spelen om de felbegeerde bokaal. Na afloop sluiten we af met een groot buffet en een grote veiling. Dit alles voor de 4 goede doelen: Stichting Leer- en Werkbedrijf De Enk, Mensen voor Mensen, Voedselbank Deventer en omstreken en Hertenkamp Blekkerhoek. Net als de voorgaande editie schittert de naam van Document House Group op de shirts van de deelnemende teams. Round Table 151 Salland Zuid zet daarmee een belangrijke stap om het bedrag van 2011 te evenaren (€ 32.500,=).

Directeur Arno Westerik toont zijn betrokkenheid voor de geselecteerde Sallandse goede doelen. “Ik vind het een goed en leuk initiatief. Met deze bijdrage kan de Round Table samen met het bedrijfsleven weer wat terug doen voor de maatschappij. Daarnaast is het een zeer gezellig evenement en wil ik de veiling een ieder aanraden”, aldus Arno Westerik.

De Document House Group is een Premier Partner+ van de Xerox Corporation met vestigingen in: Apeldoorn, Eindhoven, Heerhugowaard, Maastricht en Zwolle. De betekent dat de Document House Group het gehele assortiment van Xerox kan aanbieden op het gebied van apparatuur en kantoorbenodigdheden. Verder kunt u bij Document House Group terecht voor werkplekbeheer en diverse software oplossingen om de efficiency van uw documentenstroom te verhogen en daarbij de kosten te verlagen.

Round Table Salland Zuid is nog op zoek naar meer sponsoren. Daarnaast zijn kunnen er nog enkele teams meedoen. Al stopt de teller bij 24 teams. Deze grens is inmiddels bijna bereikt. Voor de veiling hebben we al veel kavels binnen gekregen. Van een luxe vakantie tot vele gesigneerde shirts van topclubs uit binnen en buitenland. Uiteraard kunnen er nog enkele kavels bij. Voor meer informatie: www.rt151.nl of voetbal@rt151.nl.

 

Foto: ondertekenen contract Namens de Round Table 151 Salland Zuid: Michel Rabelink (links) namens Document House Group: Arno Westerik (rechts)