17 december 2012 Lees Meer →

Rondje langs de velden (week 50)

Er werd hier en daar nog gespeeld dit laatste weekend voor de winterstop. De laatste update ‘Rondje langs de velden’ voor 2012 !

Zaterdag

ASC’62 oefende in Zwolle tegen CSV’28. De ploeg van Freddy Smit speelde met 1-1 gelijk.

Zondag

Heino speelde voor de beker op zaterdagmiddag tegen Topklasser De Treffers. De Heinoërs maakten er een echt spektakel van en kwamen zelfs nog korte tijd op een 2-1 voorsprong. Op cruciale momenten was De Treffers dodelijk effectief en won uiteindelijk met 2-4. Namens de ploegen die wij volgen (uit Salland) zitten Rohda Raalte en Lemelerveld nu nog in de beker.

Holten tegen Wesepe was een inhaalduel in 5H, maar werd opnieuw afgelast. In dezelfde klasse speelde Mariënheem en Lettele wel. Een restant van twintig minuten veranderde de eindstand echter niet meer: 2-3. Het duel werd eerder, in november, gestaakt door een blessure van de scheidsrechter.

In 6A werd het inhaalduel tussen Lochuizen en Vilsteren opnieuw afgelast.

 

Komende weken is het winterstop en zullen de weken gevuld worden met zaalvoetbal. Ook hier houden wij u uiteraard van op de hoogte. Blijf dit ook volgen op twitter en facebook: @sallandvoetbal.

Rohda Raalte speelt als eerste na de winterstop weer een offciele wedstrijd, op zondag 13 januari speelt men het inhaal-uitduel tegen Hoogeveen.

 

 

 

SportSport