De wekelijkse update (maandags 16.30u) om te zien hoe de Sallandse ploegen het gedaan hebben het afgelopen weekend!

Zaterdag


ASC’62
oefende zaterdag in en tegen Hierden (eersteklasser). Hierden won het duel met 4-0. OZC Ommen speelde competitie in Dieren het laatste kwartier van het gestaakte duel in Ommen (bij een 2-4 stand). In het kwartiertje voetballen (OZC met 10 man) werd het in Dieren nog 2-5. De KNVB had besloten het duel voor het laatste kwartier om te draaien, omdat OZC volgens hen schuldig was aan het staken van eerder gespeelde duel.  

Zondag

Rohda Raalte bekerde in Luttenberg tegen SDOL. Wat verwacht werd, gebeurde ook. Met een 0-4 ruststand werd de wedstrijd uiteindelijk op een 0-5 eindstand ‘gezet’.

Wijhe’92 wilde zondag in en tegen Hattem oefenen, maar Hattem belde dagen ervoor af. Men had teveel last van blessure-gevallen.

Heino bekerde zaterdag thuis tegen vierdeklasser SCD’83. De Heinoërs wonnen zeer overtuigend (na een stroef eerste halfuur) met 9-0. Heeten moest het eerder afgelaste competitieduel tegen Dedemsvaart spelen. In Dedemsvaart eindigde de wedstrijd in een teleurstelling voor de Heetenaren. In de laatste tien minuten werd een 1-1 stand door de Oranje-Blauwen naar een 3-1 winst getild. Zuur verlies, want bij winst was Heeten weer koploper in 3A geworden.

Lemelerveld speelde op donderdagavond al voor de beker. Het won thuis met 1-0 (doelpunt VD Berg) van Kloosterhaar.

USV speelde met veel ‘jonkies’ op donderdagavond een oefenwedstrijd tegen SV Dalfsen. De Dalfsenaren lieten zien in een prima vorm te steken, want met won met 0-6. Holten oefende ook op donderdagavond, in Deurningen tegen DSVD. De derdeklasser uit Twente was duidelijk sterker (5-0).

Hoonhorst en Mariënheem maakten er in het inhaalduel een doelpuntenspektakel van. Een kwartier voor tijd stonden de Marienhemers nog met 1-2 voor, maar moesten uiteindelijk buigen met een 4-3 nederlaag. Hoonhorst doet met deze winst goede zaken in 5H, het komt op de gedeeld vierde plek.
Aanvullingen op uitslagen of informatie? Mail dan naar tom@sallandmagazine.nl
Volg ons ook op twitter en facebook: @sallandvoetbal