Rondje langs de Sallandse velden (zaterdag 5 maart)

Een rondje langs de velden op zaterdag 5 maart. Lemele kwam niet in actie, omdat het veld in Zelhem ’s ochtends werd afgekeurd. ASC’62 won makkelijk bij het ‘ooit zo grote’ DOS Kampen. OZC blijft door winst op VHK (1-3) koploper Lutten kort naderen.

Tweede klasse H

DOS Kampen-ASC’62 0-3
0-1 Van Faassen
0-2 Pasman (pen.)
0-3 Van Faassen

ASC’62 won zaterdag verdiend met 0-3 in Kampen van DOS. De ploeg van trainer Marcel Waaijer kwam in de eerste helft op voorsprong door een goal van Van Faassen na een prima assist van Van Gelder. Na rust brachten een strafschop van Pasman (0-2) en opnieuw een goal van Van Faassen een mooie uitoverwinning voor de Dalfsenaren. Door de winst schuiven de blauw-witten langzaam richting de top van 2H. Nieuwe koploper IJVV staat op slechts vijf punten.

Programma komende zaterdag: ASC’62-Dieren.

Derde klasse C

VHK-OZC 1-3
0-1 Jansen
1-1 Heetebrij
1-2 Jonkers
1-3 Buitenhuis

Na het winnen van de tweede periodetitel twee weken geleden, pikte OZC deze zaterdag de draad weer prima op. Op Sportpark Monnikenmolen in Sint Jansklooster werd met 1-3 gewonnen. Voor rust zette Frank Jansen de ploeg van Marc Lobbert op een 0-1 voorsprong, na goed aangeven van Ruben Biemans. Via Heetebrij kwam de thuisploeg nog terug tot 1-1 in de tweede helft. Een kwartier voor tijd zorgde Ramon Jonkers echter voor de belangrijke 1-2. Vlak voor tijd maakte Buitenhuis nog 1-3.

Door de winst blijft OZC op één punt achterstand van koploper Lutten. De Ommenaren hebben 38 punten uit 18 duels.

Programma komende zaterdag: OZC-Hatto Heim.

vhk ozc mrt 2016

Foto: Twitter @vvozc

Lutten-Nieuwleusen 4-1
0-1 Grubben
1-1
2-1
3-1
4-1 

Nieuwleusen had zaterdag bij winst op koploper Lutten zichzelf weer in de kampioensrace kunnen settelen. In de eerste leek het ook de goede kant op te gaan voor de ploeg van trainer David Leeuw. Lars Grubben zorgde halverwege het eerste deel van de wedstrijd dan ook voor de 0-1. Na rust was het spel van de bezoekers niet minder, maar ging het qua scoreverloop volledig mis.

Lutten maakte tien minuten na rust gelijk (1-1), waarna men in de slotfase het verschil wist te maken en uitliep naar liefst 4-1. Door het verlies staat Nieuwleusen op een vijfde plaats met 30 punten uit 18 duels.

Programma komende zaterdag: Nieuwleusen-Gramsbergen.

Foto’s: Maria de Roo

Derde klasse D

Zelos-Lemele AFGELAST

Programma komende zaterdag: Lemele-Quick’20 zat.