Rondje langs de Sallandse velden: zaterdag 23 januari

De eerste speelronde voor ASC’62, OZC en Nieuwleusen na de winterstop. Lemele speelde geen competitieduel, deze werd afgelast. De ploeg van trainer Klaas Mijnheer speelde wel een oefenwedstrijd in Aadorp tegen ASV’57 en won met 0-2.

Tweede Klasse H

ASC’62-DZC’68 4-2
1-0 Volkerink
2-0 Van Gelder
3-0 Van Gelder
3-1 Blasman
4-1 Van Bruchem
4-2 Yayla

ASC’62 zorgde ervoor dat men drie punten in huis hield. Voor rust wist men de score naar 3-0 te tillen, maar ging men toch nog met een 3-1 stand rusten. Na rust was het na de 4-1 van Van Bruchem gedaan. Yayla scoorde nog de 4-2, maar na een rode kaart voor de gasten uit Doetinchem kon de eindstand genoteerd worden.

Een fijne overwinning voor de ploeg van trainer Marcel Waaijer dat daarmee aan de bovenkant van de middenmoot in 2H blijft. Komende zaterdag speelt men thuis tegen hekkensluiter FC RDC.

Foto’s: Kristian Giesen

 

Derde klasse C

OZC-Nieuwleusen 2-1
1-0 F. Jansen
2-0 Kuiper
2-1 De Weerd

Gelijk een derby in 3C na de winterstop: Ommen tegen Nieuwleusen oftewel OZC tegen Nieuwleusen. Voorafgaand aan het duel hadden beide ploegen 23 punten. Dit duel zou gaan uitmaken wie voorlopig nog kan aanhaken bij de top. Winnaar werd OZC deze middag. Voor rust strafte Frank Jansen een zwak optreden van de Nieuwleusense defensie af (1-0).

Vlak na rust verdubbelde Frank Kuiper de score (2-0). De Weerd deed kort na de 2-0 namens Nieuwleusen uit een vrije trap wat terug (2-1). Verder kwam de ploeg van trainer David Leeuw echter niet.

Komende zaterdag is het Nieuwleusen-VHK en Hattem-OZC.

Derde klasse D

Blauw Wit’66-Lemele AFGELAST