Ron Jans vanavond te gast in kantine vv Heino

PEC Zwolle-trainer Ron Jans (foto) is vanavond 11 november te gast bij de Vrienden van VV Heino in de Heino-kantine. De oefenmeester van PEC Zwolle zal vanaf 20.15u onder andere geïnterviewd worden door Eddy van der Ley (oa sportjournalist bij AD Sportwereld).

De Vrienden van VV Heino weten jaarlijks een interessante persoonlijkheid uit de voetbalwereld naar Heino te halen. Zo waren Co Adriaanse en Johan Derksen al eens te gast op Sportpark de Kampen. Dit seizoen komt het succesverhaal van PEC Zwolle ongetwijfeld aan bod. Trainer Ron Jans (voormalig trainer van FC Groningen, SC Heerenveen en Standard Luik) wordt hierin door ‘de vrienden’ en Van Der Ley onderworpen aan een vragenvuur.

De bijeenkomst met Ron Jans is overigens onderdeel van de ledenvergadering van ‘de Vrienden van vv Heino’. De ledenvergadering start om 19.30u. Ron Jans zal vanaf 20.15u aanschuiven. Wilt u als niet-lid van ‘de Vrienden van vv Heino’ ook om 20.15u aanschuiven bij de bijeenkomst? Dan zijn de kosten voor de entree vijf euro.

Foto: Johan Wolff