Rohda Raalte verliest wel erg zuur (0-1)

Rohda Raalte verloor vandaag 0-1 thuis van het Utrechtse Hercules. Tegen de ‘grote onbekende’ moesten de Rood-gelen met lede ogen aanzien hoe de bezoekers na 96 minuten voetbal nog de 0-1 tegen de touwen kregen. 

Rohda creëerde vandaag opnieuw genoeg kansen, maar weet moeizaam tot scoren te komen. Schoten van Van Schooten, Lemmens, Zarbaf en Zandvliet zorgden in de eerste helft niet voor de gehoopte openingstreffer.

In de tweede helft kon Roy Supér ook tweemaal op het lijstje van spelers die kansen misten. Hercules kreeg vervolgens ook betere kansen. Een bal op de paal en enkele schitterende reflexen van Rohda-doelman Tepperik brachten al de nodige waarschuwingen. Uiteindelijk ging het toch nog fout toen Francis van Rooij diep in blessuretijd om fraaie wijze de 0-1 aantekende.

Door het verlies staat Rohda op de elfde plek in de Hoofdklasse C. Met acht punten uit zeven wedstrijden gaat de ploeg van trainer Kick Maatman volgende week zondag bij het gepromoveerde Alverna uit Wijchen op bezoek.

Foto’s: Annet van Raalten