Rohda verliest van Quick’20, debuut 16-jarige B-junior

Rohda Raalte verloor zondagmiddag in eigen huis van het Oldenzaalse Quick’20. De Raaltenaren, die deze week per direct afscheid namen van trainer Martin Drent, kwamen na een 0-1 achterstand nog wel snel op gelijke hoogte (1-1). Het team gecoacht door interim-trainer Hans Nijboer keek echter bij rust tegen een 1-3 achterstand aan. Later bleek dit ook de eindstand. Opvallend was de invalbeurt voor de 16-jarige B1-junior Lucas jr. Wuarbanaran.

Reuven Nijmeijer zette de Oldenzalers na twintig minuten op voorsprong (0-1). Na twee nederlagen moest Quick’20 voor de winterstop ook winnen om aansluiten te houden met de top van de Hoofdklasse C. Rohda Raalte deed echter snel iets terug. Jolf Stel wist Lars van Schooten makkelijk te vinden. De middenvelder, vorige week nog erg ongelukkig tegen Dieze West, wist nu te scoren (1-1).

Voor rust toonde Quick’20 echter weer zijn klasse. Aanvaller Pinna (1-2) en Snelders (discutabele penalty, 1-3) wisten de score weer naar hun hand te zetten. Na rust creĆ«erde Rohda nog kansen, maar werd er niet meer gescoord. Halverwege de tweede helft kwam jonge debutant Wuarbanaran in de ploeg van de Raaltenaren. Hij zag hoe de Oldenzalers er met drie punten vandoor gingen.

Rohda Raalte gaat de winterstop in met 14 punten uit 13 duels. Op zondag 24 januari wordt thuis tegen hekkensluiter Rigtersbleek de competitie hervat.