Raalte – Voor het eerst in de geschiedenis zullen OJC Rosmalen en Rohda Raalte elkaar in competitie verband treffen. De ploeg uit Rosmalen begon de competitie goed, maar is nu wat afgezakt. Voor Rohda Raalte is het zaak een goed resultaat te halen om zich te blijven mengen in de strijd om de 1e periode. Koploper Be Quick 1887 uit Haren heeft nog altijd 2 punten meer.
De Raaltenaren zullen het niet makkelijk krijgen tegen de rood-zwarte formatie ui Rosmalen. OJC begon de competitie zeer sterk. Inmiddels is men wel wat afgezakt (9e), maar gezien het doelsaldo van OJC (12-6) is het zeker een ploeg die makkelijk scoort.  Er wordt gespeeld in Rosmalen op sportpark De Groote Wielen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Met meer dan 1940 leden is OJC Rosmalen overigens een van de grootste voetbalverenigingen van Zuid-Nederland. In totaal komen wekelijks 16 seniorenteams, 17 juniorenelftallen, 38 pupillenteams, 38 vijftallen (5-, 6- en 7-jarigen), 14 zeventallen (35+), een vrouwenteam, 4 meisjesteams en een G-team in actie.
Jarenlang werd er gevoetbald op Sportpark De Hoef, maar sinds 2005 is in De Groote Wielen een nieuw sportpark in gebruik genomen: Sportpark De Groote Wielen. ‘OJC’ is ontstaan door een fusie in 1947 tussen de vereniging ODI (Ontspanning Door Inspanning, opgericht in 1910) uit Rosmalen en voetbalvereniging Juliana uit het naastgelegen Hintham, opgericht in 1917.
De wedstrijd van aanstaande zondag staat onder leiding van Dhr. Tunnissen uit Venray en zal geassisteerd worden door Dhr. Kocken uit Oss en Dhr. Ophoven uit Grashoek.