Aanstaande zondag wacht Rohda Raalte een uitwedstrijd tegen de vv Rigtersbleek in Enschede. De competitie wordt dus weer hervat na een aantal oefenwedstrijden.

Het zal direct een moeilijke wedstrijd kunnen worden. Rohda Raalte is als virtuele koploper natuurlijk de ploeg die verslagen moet worden. Ook al staat Rigtersbleek onderin de ranglijst.

Op Django Ngutra, Bas Tuitert en Danny Bosman na, is de selectie van trainer Kick Maatman fit en scherp. De oefenwedstrijden van afgelopen week waren dan ook goed om weer ritme op te doen op het veld, in plaats van in de sportschool.

Aankomend weekend zijn er nog geen grote wijzigingen in de basiself. “Maar er is wel een aantal spelers die zich erg goed ontwikkelt. Ik noem een Rick Vleems. Die ontwikkelt zich heel positief en staat echt aan de poort te rammelen. Maar de vraag is of er plek is. Ik mag helaas geen twaalf man opstellen.”

Resultaten van de laatste 3 ontmoetingen in Enschede:

Datum Uitslag Doelpuntenmaker(s) Rohda Raalte
28-01-2012 1-3 Melvin Velthuis, Sander Kok & Rick Vleems
21-11-2010 0-3 Melvin Velthuis 2x & Deniz Sahbaz
08-11-2008 3-1 Sander Kok

Het sportcomplex van de v.v. Rigtersbleek bevindt zich aan de G J van Heekstraat 15 te Enschede (Enschede Noord, in de wijk Het Twekkelerveld).
Adresgegevens
v.v. Rigtersbleek
GJ. van Heekstraat 15
7521 EB Enschede

Aanvang van de wedstrijd is 14:00 uur.

bron: Rohda Raalte