Rohda Raalte reist aankomende zondag naar het Gelderse Gendt voor het duel tegen De Bataven. Na het verlies van afgelopen zondag van koploper Juliana’31 is het zaak voor Rohda Raalte om zelf te blijven winnen. Dit voor zowel de algemene stand als voor de periodestand. Volgende week zondag wacht immers het treffen met Juliana’31 in Malden.

Maar eerst de wedstrijd van komende zondagmiddag. Rohda Raalte moet het in dit duel tegen de Bataven doen zonder de geblesseerden Bas Tuitert, Django Ngutra, Jens Veldwachter en Boy Boeloerditi. Jesper Harmens is geschorst. Toch blijven er voldoende beschikbare spelers over om met een zeer representatief elftal op het veld te komen voor deze lastige uitwedstrijd.

De wedstrijd in Raalte eindigde in september in een 2-0 overwinning voor Rohda Raalte. Grote delen van de wedstrijd was de Bataven de betere, maar Rohda Raalte bleek toen een ploeg die voor elkaar door het vuur ging en uiteindelijk vrij gemakkelijk de 2-0 over de streep trok.

Ritme werd er afgelopen dinsdag opgedaan tegen de beloften van Go Ahead Eagles, waar toch wel veel ere- en eerste divisie-ervaring in rondliep. Rohda Raalte verloor dit duel dan wel met 1-2, maar dit was zeker niet beschamend. Met name de eerste helft van deze wedstrijd voetbalde Rohda Raalte prima. Na de rust werden enkele vaste waarden gewisseld, waardoor het in de tweede helft allemaal wat moeizamer ging.

De aanvang van de wedstrijd, die komende zondag op Sportpark Walburgen te Gendt wordt gespeeld, is 14:30 uur en staat onder leiding van Dhr. Kok uit Maastricht en zijn assistenten Dhr. Janssen uit Baarlo en Dhr. Hobus uit Leveroy.

 

Resultaten van de laatste ontmoeting in Gendt:

Datum Uitslag Doelpuntenmaker(s) Rohda Raalte
07-09-2003 0-2 Björn Rutten & Stef Hendriks

bron; Rohda Raalte