Afgelopen zaterdag is de scheidsrechterscommissie van Rohda Raalte gestart met een nieuwe campagne voor clubscheidsrechters “Word jij onze held?”. Dit in aansluiting op de landelijke campagne van de KNVB “Onze Scheids, Mijn Held”. Vorig seizoen zijn er 24 jongens in jouw leeftijd geslaagd voor de cursus die eerder werd gegeven door de bekende scheidsrechter, Eric Braamhaar. Deze jongens weten inmiddels ook dat het leuk is om scheidsrechter te zijn. Je krijgt respect van spelers, leiders en toeschouwers en het geeft een kick om een lastige wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Ook als scheidsrechter kun je carrière maken in het voetbal. Rohda Raalte organiseert, samen met de KNVB, een goede opleiding. Je wordt daarna goed begeleid. Je leert om leiding te geven, maar vooral om plezier te hebben aan het leiden van wedstrijden.

Word jij onze (nieuwe) held? Vul dan het uitgedeelde of het onderstaande antwoordformulier in en lever dit in bij het secretariaat (naast de kantine). Of stuur een mail met de gevraagde gegevens naar de scheidsrechterscommissie.

formulier clinic clubscheidsrechter

bron: Rohda Raalte