Aanstaande zondagmiddag start Rohda Raalte de nieuwe competitie met een thuiswedstrijd tegen de Bataven uit Gendt. De Bataven dat vorig seizoen kampioen in de eerste klasse werd is traditioneel een erg lastige tegenstander voor Rohda Raalte.

Bij onze gasten uit Gendt vertrokken enkele belangrijke spelers maar er zijn ook een groot aantal nieuwe gezichten te zien in de formatie van trainer Arnold Brehler. Als laatste werd half augustus Ryan Bouwmeester nog aan de selectie toegevoegd. Ryan speelde vier jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord.

En dan Rohda Raalte, ook daar is in de zomerperiode niet stil gezeten, het verlies van enkele belangrijke spelers werd knap opgevangen door jeugdige talenten en goede versterkingen vanuit de regio Salland. Wij hopen dat ook deze jongens zich snel thuis zullen voelen bij onze geweldig mooie voetbalvereniging.

Hoe de formatie van Kick Maatman er zondag precies zal uitzien is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Optimistisch zijn we wel. We hebben een aantal goede oefenwedstrijden tegen top en hoofklassers kunnen spelen, een goed Twente Ross toernooi gedraaid, helaas op strafschoppen de finale verloren. Ook hebben we ons gekwalificeerd voor de volgende bekerronde.

Wij zijn erg benieuwd, wij hopen dat u dat als supporter van Rohda Raalte ook bent, en dat u zondag en in de toekomst, in grote getale achter Rohda Raalte gaat staan. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter D.H. de Vries uit Amstelhoek en hij zal geassisteerd worden door de heren Aillachi uit Purmerend en van Woudenberg uit Almere.

Aanstaande zondag op Sportpark Tijenraan: Rohda Raalte – De Bataven. Aanvang: 14:00 uur

<i>Geschreven door Alfons Nijboer, Elftalleider Rohda Raalte</i>