Rohda Raalte trekt goede vorm door (2-0)

Bij Rohda Raalte wordt er weer gelachen. De ploeg van trainer Kick Maatman won al twee wedstrijden op rij en voegde hier vanmiddag tegen Quick’20 nog een derde zege aan toe (2-0). Door de knappe winst op de Oldenzalers staat Rohda Raalte weer in de middenmoot van de Hoofdklasse C met 23 punten.

Rohda begon vanmiddag uitstekend aan de thuiswedstrijd tegen Quick’20, wat resulteerde in een aantal goede kansen. Onder andere een inzet van Boy Boeloerditi leek de lijn gepasseerd te hebben. Desondanks had Quick ’20 niets in te brengen in de gehele eerst helft. Nadat Rohda via Boeloerditi en Jordy Bloo enkele kansen had gehad was het na ongeveer twintig minuten wel raak. Boeloerditi verlengde een vrije trap van Jordy Bloo met z’n hoofd langs de mistastende keeper van Quick ’20 Gijs Krukkert (1-0).

Na nog enkele kansen van Rohda gezien te hebben werd er thee gedronken met een 1-0 voorsprong voor Rohda Raalte.

In de tweede helft kwam Rohda iets meer onder druk te staan wat ook tot uiting kwam wat betreft kansen voor de ploeg uit Oldenzaal. Een schot op de lat en het vizier niet op scherp voorkwam dat er doelpunten vielen voor Quick ’20. Rohda besliste de wedstrijd door wederom een doelpunt van Boeloerditi. Hij kreeg een voorzet van Zarbaf tegen z’n lichaam waardoor de bal in goal rolde (2-0). Hierdoor was de wedstrijd beslist. Nog enkele kansen volgden voor beide partijen, maar doelpunten vielen er niet.

Rohda zet de winnende lijn voort en heeft na de winterstop negen punten uit drie duels en tien doelpunten gemaakt en nul tegen gekregen.

Volgende week speelt Rohda Raalte het bekerduel tegen derdeklasser Suryoye. Dit duel is op zondag, aanvang 14.00u.

Foto’s: Annet van Raalten