Rohda Raalte organiseert voor 36e keer Gé Nijboer Toernooi

Op zaterdag 1 september en zondag 2 september is het weer tijd voor het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39e keer wordt georganiseerd.

De toernooi-commissie is bijzonder blij dat zich ieder jaar opnieuw zoveel jeugdteams zich aanmelden om deel te nemen aan dit evenement. Dit jaar zijn ruim 1.000 jeugdige voetballers actief op de velden van Rohda Raalte.

Tijdens het jaarlijkse Gé Nijboertoernooi is er een nieuw element aanwezig, namelijk de Oranje Experience. Op zaterdag 1 september zal er op het sportpark een ruimte zijn waar de Oranje beleving te ervaren is. Middels Virtual Reality (VR brillen) krijg je toegang tot de kleedkamer van de Oranje Leeuwinnen en kun je je wanen in de periode van het Europees Kampioenschap. Daarnaast kan meegedaan worden aan een quiz over de Oranje dames en kan de gewonnen beker bewonderd worden. Klaar met kijken? Dan kan er een parcours afgelegd worden waar de skills getest kunnen worden.

Wat niet nieuw is, is dat het publiek van harte welkom is om op zaterdag (de hele dag) of op zondagochtend een kijkje te komen nemen op het toernooi. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en inzet van een grote groep vrijwilligers, waarvan er velen al jarenlang actief betrokken zijn bij de organisatie van dit toernooi.

Het digitale programmaboekje is te vinden op de website van Rohda Raalte: www.rohda.nl